Degassing nedir? Çok taze kahve lezzetli değildir. Degassing nedir? Kahvenin tazeliğini korumak için nelere dikkat etmek gerekir?
Demleme Nedir? Kahve tutkunları için özel olarak hazırlanan ileri demleme teknikleri rehberine giriş. Demlemenin temelini keşfedin ve kendinize daha iyi kahveler sunun!
Demlemeye Etki Eden Parametreler Nelerdir? Kahve tutkunları için özel olarak hazırlanan ileri demleme teknikleri rehberine giriş. Demlemeye Etki Eden Parametreleri keşfedin ve kendinize daha iyi kahveler sunun!
Sahibi Değil, Parçası Olduğumuz: Doğa! Annenizi mi daha çok seviyorsunuz babanızı mı? Cevap bu kadar karmaşık. Doğamız ve kahve… Kronotop: İkisinin de bir parçasıyız!
Lezzet Teorisi 101: Yoğunluk Acılık, kahve çekirdeklerinin türü ile alakalı değildir. Demlenmiş kahvenin yoğunluğu, acılık olarak tanımlanamaz. Kahve yoğunluğu hakkında detaylı bilgi edinin!
Lezzet Teorisi 101 : Asidite Asitler, kahve çekirdeğinin yapısında bulunan çoklu bileşiklerden bir gruptur. Yetiştiği ortama bağlı olarak kahve belirli seviyelerde asit üretir.
Demleme Teorisi 101 : Hario V60 Ultimate Reçete Kahve tutkunları için özel olarak hazırlanan ileri demleme teknikleri rehberine giriş. Hario V60 için hazırladığımız ultimate reçete ile en dengeli filtre kahveyi sen demleyeceksin!
Ekipman Teorisi 101 : French Press ama ESPRO Kahve tutkunları için özel olarak hazırlanan ekipman teorilerini inceleyin. ESPRO demleme reçetesi ile en dengeli kahveyi sen demleyeceksin!
Küresel Hasat Hikayeleri Arabica ve Robusta kahve çekirdeklerinin lezzet profilleri, büyüme koşulları ve tüketici tercihleri hakkında detaylı bilgi edinin!